Selecteer een pagina
Onder de loep

Onder de loep

Soms is het prettig wanneer iemand met de juiste kennis en ervaring met je meekijkt. Klopt het wel wat ik wil zeggen? Komt het wel over? Worden mijn klanten wel geraakt door wat ik zeg?

Ik heb het helaas al zo vaak gezien; de ondernemer lanceert zijn website. Hij heeft zoveel te vertellen, de passie straalt ervan af. Maar de (potentiële) klant vindt niet terug wat hij zoekt en haakt af. Doodzonde. En onnodig.

Wat is het?

 Met de dienst ‘Onder de loep’ analyseer ik jouw website van onder tot boven heel kritisch en neem eventuele vragen die jij hebt mee in mijn advies. Ik kijk of je teksten prettig leesbaar zijn en of je verhaal goed overkomt, haal typ- en taalfoutjes eruit, bekijk of je positionering sterk genoeg is, of je teksten overeenkomen met je aanbod, of de tone of voice past bij hoe je wilt overkomen, of je website duidelijk is opgebouwd en nog veel meer. Een soort APK voor je website dus eigenlijk.

Je krijgt van mij een eerlijk adviesrapport met concrete adviezen, verbeterpunten en tips hoe kansen beter benut kunnen worden (lees: hoe je meer resultaat krijgt uit je website). Omdat ik de vinger op de zere plek leg, is mijn analyse misschien niet altijd even leuk om te horen, maar ik beloof je, het is wel zinvol. Met mijn opbouwende feedback heb jij concrete handvatten om je website zelf te verbeteren en daardoor een betere conversie te realiseren.

‘Onder de Loep’ kost € 335,= excl. BTW, inclusief een half uur videobellen waarin we het rapport bespreken en je vragen kan stellen.

 

Wanneer is ‘Onder de loep’ iets voor jou?

    • Wanneer je twijfelt aan jouw communicatie en het fijn vindt dat iemand met professionele kennis en jarenlange ervaring met je meekijkt.
    • Wanneer je al te lang niet meer naar de tekst op je website hebt omgekeken.
    • Wanneer je je bedrijf wilt verbeteren.
    • Wanneer je niet bang bent voor (opbouwende) feedback.

Even praktisch, hoe gaat het in z’n werk?

Je stuurt mij de vragen die je hebt en geeft mij inzicht in wat je doet en hoe je wilt overkomen
We spreken een datum af voor de video-afspraak en ik ga aan de slag

Je ontvangt het adviesrapport

We bespreken tijdens de video-afspraak het rapport en jij kan je vragen stellen.
Jij kunt aan de slag!