Selecteer een pagina
Wie ben ik

Over mij

Ik hou ervan om een verhaal te vertellen. De lezer of luisteraar te raken, te inspireren en te overtuigen. Ik kan mij goed inleven in de belevingswereld van anderen. 

Met ondernemers en het MKB werken, vind ik leuk. De dynamiek en de korte lijnen maken het werken prettig. Ik ben graag betrokken bij het wel en wee van de bedrijven waarmee ik samenwerk. Dat is meer dan een opdracht uitvoeren. Ik ben begaan, ik kan niet anders dan dat.  

Een prettige samenwerking vind ik belangrijk. Ik ben toegankelijk en recht door zee. Dat is misschien niet altijd leuk, maar als ik denk dat je er iets aan hebt, zal ik je mijn kijk op zaken vertellen.  

Naast Studio_Spatie heb ik ook een reisinspiratiewebsite met de meest unieke vakantie-accommodaties over de hele wereld: Spots & Spaces. Vanuit hier blog ik veel voor vakantie-accommodaties en uitjes wat ik promoot op de website of op Instagram. 

Ben je benieuwd of er een klik is? (Video)bellen, appen, mailen, koffiedrinken… het kan allemaal. Twijfel  je nog of ik de juiste persoon voor de job ben? Lees hieronder wat anderen waarmee ik heb samengewerkt over me zeggen.

Natascha

“Communicatie gaat niet zozeer over zenden en ontvangen, maar over begrijpen en verbinden.”

– Ron van der Jagt, voormalig voorzitter Logeion, Beroepsorganisatie voor Communicatieprofessionals –

Hoe het begon

In het voorjaar van 2020 – je weet wel, toen we allemaal thuis zaten vanwege corona – mijmerde ik over mijn toekomst. Ik werkte al 19 jaar als marketeer in de juridische dienstverlening en kende daar wel alle ins & outs. Het was tijd voor nieuwe uitdagingen. Opgegroeid in een echt ondernemersgezin was de behoefte groot om iets voor mezelf op te zetten. Dat dat iets met communicatie zou zijn, was niet zo vreemd. Bij mijn werkgever was ik binnen de marketing met name verantwoordelijk voor de externe en interne communicatie. Daar ligt mijn kracht.

Hoewel ik me had voorgenomen om eens goed om me heen te kijken of ik misschien iets totaal anders wilde doen, kwam ik toch steeds weer op schrijven uit. De gedachte dat ik maatschappelijk ‘goed wilde doen’ werd al gauw vervuld met een vrijwilligersjob als Taalcoach. Communicatie it is.

Ik hou ervan om mensen te helpen en ik wil graag het beste uit iets halen. Door mijn marketing achtergrond ben ik altijd scherp op wat er beter kan. In de communicatie naar de klant toe, in de service, in tekst, in het hele voorkomen van een bedrijf. Het is onvermijdelijk, communicatie is wat bij me hoort. En zo ontstond Studio Spatie, Tekst en Communicatie.

Warme woorden

Natascha heeft mij geholpen bij de content van mijn nieuwe website. Ze heeft niet alleen de teksten geschreven maar mij ook geadviseerd over de invulling van de site. Welke inhoud er wel/niet op moet, welke indeling, hoe te navigeren, en hoe ik mijn doelgroep het beste kan bereiken. Haar marketing-achtergrond maakt haar een waardevolle sparringpartner.

Kyra Galjé

Eigenaar, Galjé Kappers by Kyra

Harstikke leuk en blij ben ik om samen te werken met Natascha. Van tevoren bespraken we samen wat de boodschap is van de communicatie voor mijn nieuwe website van Ramos Spaans (nog niet online), de inhoud, het doel, de doelgroep en de tone of voice. Het resultaat? Pakkende en effectieve teksten over de rondreizen naar Zuid-Amerika om mijn doelgroep van studenten te enthousiasmeren. Het uitbesteden scheelde me tijd in een drukke periode tijdens het ondernemen. Ik raad Studio Spatie van harte aan.
Lucy Ramos

Lucy Ramos

Eigenaar, Ramos Spaans

Natascha heeft de teksten van mijn website eens goed onderhanden genomen zodat alles weer fris en consistent is. Iets waar ik als ondernemer niet aan toe kom. Haar vlotte pen en even vlotte service kan ik alleen maar aanbevelen! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Jacqueline de Wit

Eigenaar, Jacqueline de Wit Fotografie

Ze is bijzonder vriendelijk, duidelijk, goed georganiseerd en gestructureerd. Een rustpunt die projecten perfect leidt. En een verbindelaar die intern de neuzen dezelfde kant op krijgt. Kritisch, creatief en op de komma.
Harm Wolda

Creative copywriter, Burowolda

Taaie juridische teksten met ingesleten woordconstructies, voor de leek onbegrijpelijke jargon en talloze voorbehouden. Ga er maar aan staan om daar iets van te maken. Typisch een klus voor Natascha die ze met beide handen aanpakt! Het resultaat? Vlotte en begrijpelijke taal die raakt. Een echte teamplayer die ik elke opdrachtgever van harte kan aanbevelen!
Arnaud Bos

Partner, Knijff Merkenadviseurs

Professional in hart en nieren. Correct, nauwkeurig, kennis van zaken én heel plezierig mee gewerkt.
Jeroen van Druenen

CEO, Jubels Smart Printing

Natascha heeft jarenlang een belangrijke rol vervuld voor de marketing & communicatie van Knijff Merkenadviseurs. Ze heeft bijgedragen aan de interne communicatie en cultuur binnen kantoor en was een zeer zelfstandige, precieze en creatieve collega. En last but not least een gezellig en open mens waarmee het heel prettig samenwerken is!
Daan Teeuwissen

Directeur, Knijff Merkenadviseurs

Buiten dat Natascha goed en creatief kan schrijven, is zij professioneel, opmerkzaam en buitengewoon prettig om mee samen te werken. Haar humor en gevatte geest maakte de werksfeer elke keer relaxed, waardoor iedereen blij was met het gewenste resultaat.
Saskia Krol

Actrice / performer / voice-over

Natascha houdt van communicatie, dat is het minste wat je kan zeggen. Zowel in geschreven, gesproken als virtuele vorm. Ze zal zich vastbijten in een onderwerp om de marketing communicatie zo gericht en efficiënt mogelijk te maken. Een resultaat gerichte marketeer. No nonsense met een hart.
Jeroen Lallemand

Senior Business Developer, Knijff Merkenadviseurs

Haar passie voor taal kwam in allerlei facetten tot uiting. Had je een tekst nodig? Die schudde ze zo voor je uit haar mouw. Maar ook de juiste snaar wist ze te raken met haar teksten. Bovenal is ze eerlijk, to-the-point en met een flinke dosis humor een feestje om mee samen te mogen werken!
Stephanie Padt-Daams

Ex-collega, Knijff Merkenadviseurs

Via de site Spots & Spaces van Natascha in contact gekomen met Studio Spatie. Een eerste samenwerking gedaan in de vorm van het redigeren van tekst voor onze nieuwe website. Met Natascha werk je op een zeer plezierige en open spontane manier samen. Van beide kanten kun je gemakkelijk aangeven wat je vindt.
Wij zijn enthousiast en zullen zeker vaker van de expertise van Natascha gebruik maken.
Klant

Eigenaar vakantieaccommodatie