Selecteer een pagina
studio_spatie

Tekstschrijver voor ondernemers

Ben jij ondernemer en zoek je een tekstschrijver? Studio Spatie, Tekst en Communicatie helpt jou met pakkende teksten voor al jouw communicatie.

Voor wie is Studio Spatie interessant?

 • De ondernemer die zelf geen tijd heeft om teksten te maken.
 • De ondernemer die zijn/haar bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen.
 • De ondernemer die voor het schrijven van teksten liever de kennis en kunde van een professional inhuurt zodat hij/zij kan ondernemen.
 • De ondernemer die het zelf leuk vindt om te schrijven maar iemand nodig heeft voor de eindredactie.
 • De ondernemer die communicatie-advies nodig heeft, intern of extern.
 • De ondernemer die een APK voor zijn/haar nieuwe of bestaande website wil door die eens goed onder de loep te laten nemen.

Ben jij ondernemer en zoek je een copywriter die jouw taal spreekt? Heb je iemand nodig die jouw verhaal met pakkende teksten overbrengt aan je klanten? Hik je tegen blogs of nieuwsbrieven aan? Geen probleem. Studio Spatie, Tekst & Communicatie neemt je graag het werk uit handen. Of het nou gaat om teksten voor het web, om nieuwsbrieven, brochures, uitnodigingen, of misschien alleen de eindredactie van teksten, Studio Spatie is dé tekstschrijver voor ondernemers.

De behoefte van de klant

Je bedrijf is je passie en dat wil je overbrengen aan je doelgroep. Een pakkend verhaal waar je (toekomstige) klant zich in herkent. Het is belangrijk dat de communicatie is gericht op de behoefte van de klant. Dat het aanspreekt en dat de klant in jouw product of dienst een oplossing ziet voor zijn of haar probleem.

Zoekmachines willen ook wat 

Het is dus belangrijk dat jouw communicatie gericht is op de behoefte van de klant. Dat het hem aanspreekt dat hij zich erin herkent en, dat hij jouw product of dienst wil afnemen. Maar naast het aanspreken van de klant, heb je ook nog te maken met de vindbaarheid van je website. Misschien heb je wel eens van SEO gehoord? SEO betekent Search Engine Optimization (oftewel zoekmachine optimalisatie) en houdt in dat je je aan regeltjes moet houden om ‘aardig’ gevonden te worden door de zoekmachines (bijvoorbeeld Google). Zonder webteksten die aan bepaalde eisen voldoen, word je niet gevonden door de zoekmachines. Goede SEO-proof webteksten zijn daarom essentieel.

Een goede balans voor optimale teksten

Aan de ene kant moeten de teksten afgestemd worden op de behoefte van de klant en aan de andere kant moeten de teksten zo worden geschreven dat je het algoritme van de zoekmachines voedt. Balans is hier het toverwoord. Studio Spatie helpt jou hierbij.

Hulp nodig?

Er kan veel tijd gaat zitten in het maken van duidelijke en pakkende teksten, die ook nog eens SEO-proof zijn. Maar geen nood, Studio Spatie help je graag met het schrijven van webteksten, nieuwsbrieven, brochures, uitnodigingen, blogs etc. Vind je schrijven zelf leuk maar heb je een extra paar ogen nodig voordat je je tekst definitief maakt? Dan helpt Studio Spatie je met de eindredactie van je teksten.

Jouw voordeel om te werken met Studio Spatie

  • Jarenlange ervaring met communicatie voor ondernemers.
  • Je kunt rekenen op pakkende en effectieve teksten.
  • De teksten zijn SEO-proof én gericht op de doelgroep. De zoekmachine én je klant blij.
  • Je krijgt een ‘denkmaatje’ met 20+ jaar ervaring in de marketing en communicatie die weet hoe je je doelgroep kan raken.
  • Praktische tips en inspiratie.
  • Uitbesteden scheelt jou tijd zodat jij je kan bezighouden met ondernemen.
  • Je hoeft het niet allemaal alleen te verzinnen en te doen.

Contact

Wil jij mijn hulp inschakelen? Leuk! Vul het formulier hiernaast in en ik neem snel contact op.

Hoe heb je mij gevonden?

5 + 15 =